torsdag 1 mars 2012

Kan det vara möjligt

1 MARS...vi har rena rama VÅRVÄDRET..Hoppas kan man väl få göra..att våren har gjort sitt intåg nu..Hörde att någon spått en tidig vår..vem vill inte tro på det??? Jag tror för fulla muggar,idag!
Snart får man börja plantera i krukorna...jag har ALLTID för bråttom så en del fryser bort..men det är väl bra för Plantskolans kassa....LÄNGTAR gör jag ..och det är väl oxå bra,att ha nåt att längta efter.
MARSKRAMARTILLALLA
Anita

8 kommentarer:

 1. HAhHAaaa...du är som jag...jag har också för bråttom ut med blommorna,,men sommarn är ju så kort om man ska vänta och vi får ju inte ens ställa ut lika tidigt som ni söderut kan...
  Men som du säger..blommor finns att köpa mer av ;o))
  Pöööössåkraaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 2. Absolut ska plantisarna också ha någon att leva på;)
  Jag törs inte vara riktigt vårrusig ännu för då deppar jag ihop om det kommer en snöskvätt till:(
  Men visst är det härligt med VÅR!!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Längtar som en tok efter våren men den dröjer nog lite ännu. Fast i natt var det plusgrader för första gången och snön har rasat från taken.
  Vinterkramar

  SvaraRadera
 4. Ja jag längtar också så innibomben efter våren, och den känns i hela luften nu tycker jag!! Det har slagit mig att börja vårfixa i krukorna, men jag väntar nog ett tag till, även om det kliar i fingrarna:)))

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Jaaaa! Jag vill vår nu.

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag har aldrig varit sååå tidig som i år med penséer, men än har de överlevt,
  Idag har vi verkligen ett underbart vårväder.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Visst är det härligt att vi kommit så långt? Först tänkte jag putsa fönster den här helgen..men gör jag det så börjar det snöa..så jag avvaktar ett tag till . Kramen

  SvaraRadera
 8. Vad hände kom våren av sig...klingade vårkänslorna av? Eller har ditt frånvarande ifrån blogg berott på precis som i mitt fall på vinterkräksjuka? Nu är jag tillbaka igen och det hoppas jag du är med om några dagar så kan vi möta våren tillsammans här i cybervärlden...fast det bästa med denna värld är ju att vi kan skita vad det är för väder ute....i cybervärlden är det alltid vår eller sommar...i allafall hos mig! (ler)
  Ha det Bäst så länge antingen vad du än gör!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera