onsdag 7 mars 2012

Inte bara en utan TVÅ!!!!!!

Fick Mail från Larry imorse för säkerhets skull skickade han två om jag inte fattade när jag läste det första så hade jag ju ett i reserv..Så här skrev han den lilla raringen: You have won a BMW X6 concept car and a   1.000.000.00 GBP.With Ticket number blablabla...Contact Mr Larry Qeester with your full name,country thelefon...NO AGE!!! VA..VA vill du inte veta min ålder för då,Larry...Hahaha..skulle inte tro det Mr. Larry...men efter som du kan skicka mail så leverera mer än gärna dom två BMWerna...en kan jag behålla, den andra kan jag sälja och ta ett körkort för pengarna..
STORABMWVINSTKRAMARPÅERALLA!!!
Eller jag går inte på såna mail kramar
Anita

11 kommentarer:

 1. Det är ju helt fantastiskt! Ta båda och så kan du lotta ut en av dem på bloggen. Tänk vad det skulle dra läsare ;)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. HAhAaa..jag brukar också få såna och gärna at jag ska lämna ut mina kontonummer etc, för att vinna saker. Jorå men så atteeeeeeehhh... ;o)
  Kramen å pössen.

  SvaraRadera
 3. Tycker jag känner igen det där;)
  Så mycket bra vinster och erbjudanden så det är ju svårt att välja!;)
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 4. Helt tokigt, har fått samma o ett annat liknande där jag hade vunnit en miljon..in my dreams!

  kramen

  SvaraRadera
 5. Vilken dröm det hade varit..såååå fin ju..!!!

  Önskar dig en mysig fortsättnning på dagen
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 6. Åh den där Mr Larry han är allt en riktig glädjespridare ;) - Tänk att utan att man behöver göra nånting ( inte ens köpa en lott )så kammar man hem en sån vinst ! - Undrar om han kommer körande själv med bilen...Oj det var visst två ;D!
  Kraaam Anneli ♥

  SvaraRadera
 7. Mäh..det är klart att det måste vara sant jue...! Du fick ju TVÅ mail då MÅSTE det vara sant...han e go han Larry! Haha...kramen

  SvaraRadera
 8. Hahaha,ja käre nån va di håller på! Men goa anita,den ANDRE kunde väl jag fåå!! Hoppas du har det gott vännen ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 9. Oooh ja, enligt Larry och hans kollegor är jag också vinnare. och multimiljonär! men en sak begriper jag inte... de vet ju att jag har vunnit, i nåt som jag inte ens själv visste att jag deltog i, så då borde de här gossarna veta vem jag är... de kanske lider av en värre demens än jag... nä, jag vann 50 kr på trisslott häromveckan... och det vet jag, för gubben köpte lotten.
  aino

  SvaraRadera
 10. glömde ju... bloggers nya policy har fått mig att byta till wordpress. så "heanku" har blivit "aino". hoppas du hänger med dit.
  aino

  SvaraRadera
 11. jo, blogger som har blogspot, har börjat 1/3 samla och lägga ihop alla uppgifter från användare av deras tjänster, t ex då uppgifter från bloggar. I syfte som dem själva säger, ge bättre service till användare av deras tjänster. Pyttsan, säger jag, och andra luttrade, det handlar om att sälja direktanpassad reklam. Och var kommer detta infosamlande att leda? Nä, jag gillar inte sånt här smygande. Så jag avslutade mina konton hos blogger. För jag kommer osökt att tänka på ordspråket "det börjar med en knappnål och slutar med en silverskål", typ...
  Ang din andra fråga förstår jag inte riktigt vad du menar... på min nya blogg klickar du på Follow-knappen och följer instruktionerna... är det det du menar. på din egen blogg lägger du till min bloggadress som vanligt i din blogglista, om det är det du menar.
  Ha en skön helg!
  aino

  SvaraRadera