onsdag 29 februari 2012

Vad trött jag blir

På Nordea...har försökt logga in på Internetbanken sen igår för att göra rätt för oss ..men nejdå det är Tekniska problem och det är inte första gången det händer ...Hallå det är den sista idag..vilken överraskning...Kanske dags att göra nåt åt det NUUUU!!! Använd en del av vinsterna till att fixa så att ni klarar den extra belastningen i slutet av månaden..låt dom höga herrarna avstå från en del av sina bonusar kanske...
Idag är jag ledig så jag får väl spendera dagen med att försöka logga in hela dan kanske..annars får jag väl gå ner på banken och överlämna räkningarna ..så får dom ta över ansvaret att det blir betalt..
        Skottdagskramarpå er...Anita
ÄNTLIGEN!!!! 18 timmar senare har vi gjort rätt för oss för den här gången...

9 kommentarer:

 1. Fortfarande tekniska problem. Det är nog dags att byta bank, Handelsbanken har aldrig haft nåt problem under de 12 år jag varit kund hos dom.
  Kramizar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju inte första gången..Jag har reda bytt till HB men B har forfarande kvar Nördea...
   Kram

   Radera
 2. Men guud då skulle jag bli nipprig så barnsligt npoga jag är med våra räkningar,livrädd att det blir en dag försent! Det låter ju inte klokt! Vi får lön den 27 varje månad,det kan stressa mej för är rädd att det kommer försent,hahaha sån är jag! Ska du behöva använda en hel ledig dag till sånt här! Ring o skäll..Kramis Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tekniken hos Nordea verkar inte klara av belastningen ...jag är tokstressad..gillar inte att bli försenad med inbetalningar jag heller..men dom jobbar på det...
   Kram kram

   Radera
 3. Jag har samma bank och jag betalade mina igår uten problem,,guskelov för det för annars hade jag nog gjort slut med banken och kastat ut datorn.
  Hoppas du kommer in snarast eller så åker du och shoppar upp pengarna ;o)
  pööööössåkraaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har försökt ända sen igår kväll vid 7 tiden..Jag har en annan bank men gubben har kvar Nördea...kanke det vore nåt att shoppa upp pengarna och skylla på banken..
   pöösssåkraaam

   Radera
 4. - Ja gå in på banken du och lägg dina räkningar på disken och säj att dom ska se till att dom blir betalda ,annars byter du bank !
  Hota med att det är SKOTTdag ;) ( Ja jag vet att den var dålig...)
  Kram ! Anneli ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa Skottdag...hahaha..åker kanske fast för bankrån på kuppen då...
   Kram Kram

   Radera
 5. Håller med, jättestressande när det inte funkar,
  finns ju roligare saker att ägna sig åt , än att sitta framför datorn ;)eller ja, att betala räkningar i varje fall
  Ha det gott!

  SvaraRadera