torsdag 22 december 2011

MIIIIINA TOMTAR

Gubben har ju sitt Överdådiga Överväldigande Röda tomtefrosseribord..MEN JAG GILLAR Dom Här Jag..Han som står här i vardagsrumsfönstret kanske mera liknar Kung Bore..men I LÖÖÖVE HIM.
På övervåningen bor nästa snygging
Nu är det snart JULAFTON..så imorse fräschade jag upp mina julkrukor med nya Hyacinter och en ny amaryllis,,,få se om den här blir VIT nu då..den förra blev ju inte vit utan Röd..kanske nån som haft kul med att flytta om lapparna i krukorna...hmm..
Nu laddar jag energi inför ikväll...ska handla det sista i matväg...och jag har en känsla av att jag inte behöver känna mej ensam i butikerna...Jag Hatar att handla när det är knökfullt och LÅNGA KÖER överallt..är det sen provsmakning på nåt blir folk som GALNA!!!!
Och Det gick smidigt att få upp badkaret igårkväll..allrahelst för mej..som bara tittade på..nu får dom snart bubbla här..
Här får ni föreställa er själva vad Mia demonstrerar att hon kommer att göra*flinar*

DANFÖREDANKRAM PÅ ER
Anita

5 kommentarer:

 1. Åh va mycket du visar idag,det lär bli gött me karet på plats...hihi var det möre folk tro? Go jul o kram på dej ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 2. Här det klart nu med inköp...handlade i förmiddags och då var det lite med folk. Imorgon när jag kommer hem från jobbet så ska vi fixa det allra sista och sen låsa om oss och kasta bort nyckeln...för fy fan vad halt det är ute!!! Du den tomten är ju vacker!!! Verkligen...Kramsi

  SvaraRadera
 3. Spännande med nya hyacinter... :)

  Och du vad fint badrummet ser ut att bli :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 4. Ooooooonderbaaaara "goppar"
  (= finsk brytning) di dära! ;o)
  God JUL och en undarbar dag till er alla därhemma!
  Kraaaaaaaaaam och pööööööööss!

  SvaraRadera