fredag 20 januari 2012

Inget verkar hjälpa

Jag blir så trött...Fortfarande är det PROBLEM..va fanken är det frågan om??? Kan inte kommentera på en del bloggar..NU HAR JAG BYTT IGEN..ombytlig som bara den känner jag mej..nu ska jag testa FireFox.. Få se om det blir bättre..Sitter som vanligt alldeles för länge med fingrarna i tangenbordet..likadant varenda morron..på med datorn 15 koppar kaffe..njaa det kanske var att ta i men 5 kopps har jag nog slurpat i mej redan ..fixat lunch till gubben har jag iaf gjort..så lite duktig har jag varit på morron..idag är det jobba till 17,sen blir det FREDAGSMYYYYS ...och i helgen ska jag få umgås med min lillasyster,jeeesss, mii såååå hääääpppiiiiii..det blir långt mellan gångerna vi ses pga avståndet på våra boplatser..men vi ska göra NÅT riktigt kul tillsammans på Söndag..jag ska visa er sen..Ska ta Kameran med mej och föreviga så mycket jag bara kan..
Ha en superduper trevlig Fredag...
PÖSS å Kram..Anita

16 kommentarer:

  1. Hej Anita! tack för titten...i mitt SKITinlägg,ja man blir så trött,två ggr på en vecka alltså är ialla fall en gång för mycket..vad jobbar du med? Va kul me syrran:)) Nyfiken vad ni ska göra! Ja denna blogger,jag har lyckats få bort hela min blogglista sen skulle jag börja o greja då försvann min header:(( jaja det är väl värdsligt..Kram o trevlig helg nu då..Bröllospdag snart ser jag,hihi...Gunilla

    SvaraRadera
  2. Jag vet nu inte vilka du har problem att skriva hos. Men jag kan inte kommentera en del som har en massa "plugins" på sina sidor. D.v.s det som fixa din blogspot "rekommenderar". Alla som har "vanliga" sidor , går bra...

    Kram å pöööss.

    SvaraRadera
  3. Nä så trist. Hos mig funkar allt jättebra sen jag började använda google chrome. gillar förresten den bättre än IE, gc är ju mycket snabbare och att lägga upp favoriter däruppe i linjen, toppen. Hoppas det är nåt som ordnar sig snart.
    heanku

    SvaraRadera
    Svar
    1. Din blogg kommer jag in på men kan inte lämna kommentar..Så trist när det krånglar..hoppas det ordnar sej snart..
      Kram på dej

      Radera
  4. Jag använder Google Chrome, och har inga problem. Hoppas din helg blir underbar ♥
    Varmaste kramen / Rozie

    SvaraRadera
  5. Jag använder både explorer och firefox just nu, eftersom båda krånglar i perioder. Så kan det vara. Känner igen det där med att bli sittande och sörpla kaffe i oändlighet. Är nog inte helt nyttigt egentligen. I synnerhet inte som det fortsätter när jag kommer till jobbet :9
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  6. Blir också galen på allt trassel !
    Visst är det konstigt att en del kan kommentera en blogg medan andra inte kan ????
    Att bli fast vid datorn och timmarna går känner jag igen ;) Ibland tänker jag att jag ska sluta med bloggeriet, men man "träffar" ju så härliga människor som man skulle sakna att surra med !
    Ha nu en trevlig helg med syrran !
    Kram Anneli ♥

    SvaraRadera
  7. Ja det är såå tråkigt när det inte fungerar som det ska..:(((((

    Trevlig helg rara du
    Kraam Susanne

    SvaraRadera
  8. Jag har FF och har inga problem att kommentera...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar inte hjälpa att jag bytt..din sida blir bara vit när jag försöker kommentera..
      Pööösss

      Radera
    2. Jättekonstigt..andra säger att dom har inga problem att kommentera hos mig! Får skicka en feedback till blogger kanske.

      Radera
    3. Men NU funka de...Hahaha..hur ska jag kunna fixa det..hmm

      Radera
  9. Ja tänk så mysigt vi ska ha det. Luv U systra mi

    SvaraRadera
  10. Hej.
    Hittade in till dig via Malevik. Mysig blogg du har. Jag har oxå haft problem med att kommentera hos vissa. Har bytat till Fire fox. Det funkar hur bra som helst.
    Hoppas du får en skön lördag.
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  11. Jag håller me dig angående kommentarerna. Visa kan jag kommentera och visa inte och jag har nu gett upp hoppet. Hoppas på att det löser sig snart helt enkelt!
    Kramkram

    SvaraRadera
  12. äntligen kom jag in på din blogg. Jag har försökt och försökt men sidan ville inte visa sig:))) Visst blir man irriterad då det strular med bloggen och sen då det är så svårt att veta vad man ska göra åt det.
    Hoppas din söndag blev bra… Stor kram

    SvaraRadera