tisdag 20 september 2011

Varit mycket nu...*LER*

Vi har haft besök från Belgien förra veckan...så trevligt...i Söndags for dom hem igen men kommer snart tillbaka.. Vi åt lite kräftor i Fredags...kul att dela med sig av våra svenska traditioner...
En trevlig Fredagskväll....Lördagen jobbade vi med Mia oc Jans hus på dagen...kvällen blev vi utbjudna på middag och hade så trevligt att klockan vart nästan 2 innan vi var hemma..det var längesen vi var ute och slarvade så länge..men vi skulle fira min sista "måltid"ordentligt.... Söndag skulle jag börja min fasta inför koloskopi undersökningen.... Så på Söndag morron fick jag äta en skiva vitt bröd & ett kokt ägg....Sen bara vätska fram till Måndag...När Frans & Lisette skulle åka till flyget kom gullungarna med en present till båda föräldrapäronen....två fina ljuslyktor...Sen Måndag ...en dag jag vill glömma så fort som möjligt...Kolskopi....TVI TVI TVI vale...aldrig mer utan bedövning...får nu vänta på provsvar i 3 veckor..och om det visar sig att dom måste ta bort det dom hittade så får dom SÖVA mig...Tur att jag fick ha min *B* med mig ..hans stackars händer blev ordentligt "kramade".... Usch vad jag gnäller.......!!!!!!!!!!!!! HA EN BRA DAG !!!

2 kommentarer:

 1. Kul att ni partajat loss lite. Du får KRÄVA att dom söver dig om det blir nåt ingrepp. Ibland måste man bli lite elak mot doktorn. Jag tänker på dig massor.
  Kramelikram syster min

  SvaraRadera
 2. Man får gnälla..jag lovar! Speciellt när man ska behöva genomlida såna saker som du gjort..:(

  Låter som ni har haft kanondagar innan det..kul:)

  Ha nu en skön dag
  Stor kram Susanne

  SvaraRadera